START MET LESSEN

Over Rijschool Frans Stael

Rijschool Frans Stael is een familiebedrijf dat is gestart in 2004. Sinds 2012 werken vader (Frans) en zoon (Stein) als rijinstructeurs samen. Frans is al 30 jaar instructeur en Stein 10 jaar.

Beiden hebben een eigen agenda. Dit betekent dat jij als leerling één vaste instructeur zult hebben. Rijschool Frans Stael werkt met de RIS methode. RIS staat voor Rijden In Stappen. Dit is een erg prettige manier van leren en wordt aanbevolen door het CBR.

Rijschool Frans Stael hoort bij de rijscholen met het hoogste slagingspercentage in deze regio en hier zijn wij uiteraard heel trots op! Het werkgebied is: Hoogerheide, Woensdrecht, Ossendrecht, Huijbergen, Bergen Op Zoom, Halsteren. Maar woon je in bijvoorbeeld Rilland, Putte, Lepelstraat of Steenbergen hoeft dat ook geen probleem te zijn. Er wordt altijd gezocht naar een werkbare manier voor zowel jou als de instructeur.

In april 2022 hebben Frans en Stein de cursus ‘ADAS’ gevolgd en mogen zich vanaf die periode ADAS-instructeur noemen. Tijdens deze cursus hebben zij veel geleerd over het rijden met rijhulpsystemen. Dit is een goede voorbereiding op de toekomst waar dit soort systemen ondenkbaar zullen zijn.

Wil je meer weten over Rijschool Frans Stael of wil je je aanmelden voor een rijopleiding? Mail of bel dan gerust. WhatsApp mag natuurlijk ook.

Hopelijk tot snel in de lesauto!
Met vriendelijke groet,
Frans en Stein.
Rijschool Frans Stael